Veelgestelde vragen

 

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Alle producten van By Dreutel worden met de hand gemaakt. Wij streven ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen. De levertijd is ongeveer twee tot drie weken. Je krijgt uiteraard een track & trace code als je een groot pakket verwacht.  Bij een klein pakket hoef je niet thuis te blijven en kun je het pakketje gewoon in je brievenbus vinden. Heb je een spoedbestelling? Stuur even een mailtje en wij kijken wat we voor je kunnen doen! We denken namelijk graag met je mee.

Met welke vervoerder wordt mijn bestelling verzonden?

Jouw bestelling wordt verzonden en aan jouw deur geleverd door PostNL. In jouw mail ontvang je een track & trace code bij een groot pakket. Bij een brievenbuspakket hoef je niet thuis te blijven en vind je de bestelling vanzelf op de deurmat.

Hoe veilig zijn de stoffen die jullie gebruiken?

Alle stoffen die wij gebruiken zijn gecertificeerd met het Oeko-Tex keurmerk. Dit houdt in dat de stof veilig is om te gebruiken voor jouw kleintje. Meer weten? Lees dan onze blog over het Oeko-Tex keurmerk.

Kunnen jullie ook iets personaliseren?

Wanneer de juiste maat of kleur er net niet tussen zit kunnen we altijd kijken wat we voor je kunnen doen. Stuur vooral een mailtje naar info@bydreutel.nl of schrijf een bericht naar één van onze social media kanalen.